Vul daguitval nu ook online in

David_opstart in stalAangezien bij ons alles staat of valt bij de tevredenheid van de klant over de kuikens, zijn we steevast op zoek om de kuikenkwaliteit te optimaliseren. Binnen dat kader is het voor ons interessant om de uitval in de eerste week op het braadkippenbedrijf van onze klanten terug te ontvangen. Met die gegevens kunnen we gaan onderzoeken of er effect uitgaat van bepaalde herkomstkoppels, bepaalde foktoomvoeders, bepaalde uitkomstkasten, bepaalde inlegkasten, …

Voortaan zouden we dan ook intensiever opvolgen of we van onze klanten de uitvalcijfers uit de eerste week hebben ontvangen. Uiteraard komt van onze klanten dan de vraag wat voor hen het voordeel is als ze dit doorsturen. Als we door betere feedback van de uitvalscijfers een sterker kuiken tot bij de klant kunnen brengen, dan lijkt ons dit een duidelijke winwin.

Om het onze klanten praktisch zo eenvoudig mogelijk te maken, kan het meldingsformulier ‘daguitval in de eerste week’ vanaf nu ook online worden ingevuld. Dit is terug te vinden op het webadres www.broeierijdavid.be/daguitval of rechtstreeks door hier te klikken. Na het invullen en doorsturen van de gegevens ontvangt u een kopie in uw mailbox die geldt als bewijs van doorsturen. We merken wel op dat het online-meldingsformulier per hok apart dient te worden verstuurd. Als u evenwel het formulier één maal online hebt ingevuld, onthoudt uw browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari) normaal gezien de invulvelden bij een 2de invulbeurt.

 

Terug naar overzicht